A GIFT FROM HYUNG

Please Subscribe to read further chapters

Description

Ada aku kesah! Aku tak sayang kau pon. Aku kawin dengan kau pon sebab mak aku suruh. Faham! - Kris

Saya tak bagi tahu awak sebab saya tak nak awak sedih - Hae

Hello, may I ask you who is Na Hae Ryung? - Yeol 

Saya suka ayat awak ' until now ' tu. - Tao


 

CHARACTER

Na Hae Ryung ( 24 Tahun)

Seorang yeoja yang comel dan pemalu.

Dipaksa kawin dengan si Kris, Monster bagi dye.

Semua orang panggil budak comel lotte ni, Hae.

Wu Yi Fan (26 Tahun)

Nama glamour dye Kris. Anak orang kaye.

Dia penyayang tapi die ni ego je lebih. 

Ala-ala bajet gitu. Abang kepada Tao

Die sangat menyayangi adiknya.

Hua Zi Tao (25 Tahun)

Orang panggil dye Tao. Adik kesayangan Kris.

Perangai die sebijik macam kris, tapi dye ni kalau dengan yeoja 

yang dye suke, dye berubah 100%.

Lee Sung Yeol (25 Tahun)

Die ni watak sampingan.Menyibuk katekan.

Belaja kat negara omputih. Anak makcik yg ade butik.

Tempat Hae kerja. Seorang yg x tahu malu.


MESSAGE FROM ME: Tunggu untuk episode 1 :)

 

Foreword

Please Comment okay?

bellbell
Thankyou kepade sape-sape yang rajin utk click suscribe tu, yang sudi mengomen and rajin tekan upvote. Comment la. Nanti kalau ade kelemahan saya akan baiki
No comments yet