Cik Manager 관리자

Please Subscribe to read further chapters

Description

Dari sebuah kampung di Busan ke Seoul bukan satu perkara yang mudah untuk May menyesuaikan dirinya dengan baik. 

 

Segalanya berubah dan perubahan itu sedikit sebanyak menggangu emosi May sebagai seorang gadis yang naif. Malah sebelum May mendapat kerja yang dia sendiri tidak pernah menyangka untuk menceburi bidang tersebut, seringkali May bertemu dengan Han-Sol secara kebetulan atau takdir yang menentukan penemuan mereka buat kali pertama dalam sebuah peristiwa di Busan.

 

Pertemuan mereka tidak berakhir begitu sahaja apabila berlaku pula pertemuan kali kedua di Seoul pada hari pertama May menjejakkan kaki ke bandar tersebut. Mereka menjadi semakin kerap bertemu apabila May diterima kerja sebagai pengurus kepada kumpulan Idol Korea yang terkenal iaitu SEVENTEEN.

 

Walaupun begitu, ingatan May pada Han-Sol hanya samar-samar kerana May tidak dapat mengingati peristiwa-peristiwa yang berlaku dalam hidupnya dengan baik.

 

 

 

Foreword

 

Watak-watak

 

Kim Mai-Ra @ May

21 tahun

Naif, polos dan blur.

 

Choi Han-Sol @ Vernon

21 Tahun

Sikap sukar diagak

 

Kumpulan Idol Korea

Rakan-Rakan kepada Choi Han-Sol

Dari pelbagai lingkungan peringkat umur.

 

Jeon Jungkook

23 Tahun

Annoying

 



 

Assalamualaikum dan hi awak semua, tahun 2019 adalah tahun baru untuk saya. Maksudnya tahun baru maka buku baru pun harus dibukalah kan haha. Ni Cerita pertama saya untuk tahun 2019. Memang ditulis pada tahun ini dan in shaa allah akan siap juga dalam tahun ini. Jadi terimalah karya terbaru dari saya. Cik Manager.

Saya harap, awak semua sukakannya. Cerita lain yang masih tergantung sepi? Jangan risau, saya cuba untuk siapkan semuanya cuma perlu berikan sedikit masa kerana kadang-kadang idea datang untuk cerita baru bukan cerita lama yang tergantung tu. Saya tetap akan cuba habiskan semua cerita saya sampai complete walaupun memakan masa yang terlalu lama xD.

Moga dimaafkan hehe. Enjoy reading guys, tekan subscribes kalau nak tahu kisah Cik Manager ni dan Upvoted jika sukakan storyline ni. Terima kasih.

 



 

Start : 27 December 2018

End :

 



 

Yana_xoxo
Mangat hari ni nak menulis, harap dapat siapkan 3 bab dalam sehari haha sebab idea untuk cerita lain gila banyak T_T.
No comments yet