Feeling To You

Description

 

-''Apabila dua hati bertemu dalam dunia kemanisan cinta''-

 

 

 

Foreword

HANA

Hana,dia seorang yang tabah dalam menghadapi segala cabaran dalam hidupnya.Kecewa dengan kecurangan bekas teman lelakinya membuatkan dia mengambil keputusan untuk berhenti kerja di bawah syarikat bekas teman lelakinya itu.Menjadi seorang pembantu rumah?Tidak terlintas di dalam fikirannya tetapi dia sanggup sehingga dia dapat bekerja oleh seorang majikan yang muda iaitu Sehun.Tekad di hatinya hanya untuk melupakan kenangan lamanya dan ingin membuka buku baru dalam hidupnya tetapi akhirnya hatinya diragut untuk saling mencintai bersama Sehun,majikan mudanya itu.

SEHUN

Seorang yang mempunyai personaliti yang membuatkan orang di sekeliling berasa gerun untuk mendekatinya disebabkan dirinya yang mempunyai penampilan yang cukup sempurna dan kadangkala dingin.Tetapi itu hanya luaran kerana tiada siapa yang tahu diri di dalamnya mempunyai sifat mencintai dan suka mengambil berat.Menjadi seorang yang terpenting dalam sebuah syarikat dan majikan kepada dua orang pembantu rumahnya sedikit membuatkan hidupnya tidak terasa kosong.Namun tatkala hati sudah berasa kemanisan dia akhirnya menyimpan perasaan cinta terhadap salah seorang pembantu rumahnya,Hana.

nana_kwon
Hai guys! I'm back hehe almost one year kan?so fanfic ni yang latest harap you guys suka.Kalau ade scene yg tak berapa nak ber 'idea' sorry ye sebab dah lama tak upload so memang idea kurang sikitT__T

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet