Bunga Terakhir (Amboi Tajuk Klise Bebenor)

Please Subscribe to read further chapters

Description

Benda yang paling manusia takut selain masuk mahkamah dan cicak: masa depan dan hilang keseronokan semasa di bangku sekolah. Ye ke?


 

Namjoo, seorang gadis yang sukar melupakan masa indahnya di sekolah.

Ditemani Taehyung, seorang jejaka misteri yang amat menyukai Namjoo sejak di bangku sekolah.

Umpama Mak Cun dan Pak Akob, bersama rakan seperjuangan meniti hari menjadi belia yang berwawasan, berkalibel dan... Banyak masalah?

Oh! Dan tak lupa jugak kisah sedih Namjoo x Taehyung.

Jadi, tunggu apa lagi? Selamat datang ke alam kedewasaan.

Foreword

Ya Allah, berdebu idea aku ni haa nak menulis karangan ni. Dah lama perap cerita ni sampai phone lama pun dah rosak. Habis musnah harapan nak buat cerita ni. Tapi dengan iman yang kuat dan kesungguhan menaip yang tinggi, jadi si penaip buat balik cerita ni. Walaupun banyak yang berubah dari segi jalan cerita, tapi point tu ada. Jadi, marilah kita sama-sama mendalami cerita idola seusia si penaip ni ye. Hidup tahun kinzir- eh? Silap, hidup 95-ers!

(p/s: Recently si penaip adalaa dengar lagu lama ni dari Babe Romeo "Bunga Terakhir". An Indonesian song pasal patah hati sebab bae dia kena kahwin dengan orang lain. TAPI! Lagu dan jalan cerita si penaip berbeza jauhhhh. Nak tau? Bacalah.


 

Wonsik_Sai
Tapi takpa, Si Penaip dah up ff "Bunga Terakhir" Ni. Diharapkan hangpa yang menunggu lama ni tenang dan tarik nafas dalam-dalam ye. Nak hembus, jangan lupa petik bunga di taman. Lepas tu nak hembus, hembus lah. Hueheheh~ Trimas sebab membaca. (≧∇≦)/
No comments yet