JE T'AIME TELLEMENT..KIM YEWON

Please Subscribe to read further chapters

Description

Orang kata..

Cinta itu buta

Tapi,benar ke?

Akhirnya,aku mempercayai apa yang dikatakan itu

Cinta itu,memang buta

 

Suatu hari..

"Kim Yewon,sudikah kamu berkahwin denganku?"

Kawan baik aku,Kim Seokwoo

Telah meluahkan perasaannya kepada aku

 

Aku rasa sangat pelik

Kerana,dia tu seorang lelaki yang kaya-raya

Aku pulak,seorang gadis yang biasa saja

Kenapa dia boleh jatuh cinta kepada aku pula?

 

Jadi,bila kita dah jatuh cinta kepada seseorang itu

Kita akan jadi 'buta' macam tu,ke?

Emm..aku memang tak faham

Kenapa dia tu,boleh jatuh cinta kepada aku

 

Foreword

Wehee!

Saya buat fanfic baru lagi [tapi saya dah menukar tajuknya.tajuk tu dalam bahasa prancis yang bermaksud I LOVE YOU SO MUCH..KIM YEWON]

Kali ni,giliran idol baru [takde la baru sangat pun] 

Selalu saja orang buat fanfic group EXO,BTS,EXO,BTS

Takde group yang lain,ke? [memang ada,tapi tak banyak]

Jadi,saya buat fanfic group SF9 pulak

Sesiapa yang minat SF9 tu

Sokong la fanfic ni

Jangan risau,kalau ada mood

Saya akan sambung tulis fanfic yang tergendala sebelum ni

HAHAHA!

Akhir kata,sokong la fanfic ini!

 

P/S:Fanfic ni,lebih sesuai untuk pembaca yang berumur 18 tahun keatas.tapi,saya tapis fanfic ini.tak keterlaluan sangat.jadi,tak perlu risau ^^

LixingYifan
Lagi satu je chapter saya nak update
Lepas tu,saya update fanfic yang lain pula

Comments

You must be logged in to comment
seokjiiin
1 points #1
maybe this is good story eh?
seokjiiin
1 points #2
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
seokjiiin
1 points #3
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
seokjiiin
1 points #4
cant understand...
Blackonblack02
1 points #5
Aku suka sf9 tapi x obses. Hahaha... Aku baca juga kalau best.