Yoongi's travels to the world's end

Description

Read this if your drunk, high or tired. Or if you really just don't know what the you're doing with your life.

Foreword

I blame Taru for this.

 

I'm not proud of this either.

Comments

You must be logged in to comment
Nevertrue
#1
GUESS WHO JIST READ THIS FOR THE MILLIONTH TIME AND STILL CAN'T STOP LAUGHING JESUS

Tiäks mitä, niin out et tästki on jo vuos, mihin kaikki tää aika on menny if I might ask. Oon käyttäny tän illan muistellen viime kesää ja riparia ja sitä ku olin ukilla sen jälkeen ja kuin paljon me puhuttiin ja kuinka mä hukuin muurahaisiin. Mul on samaan aikaan kauhee ikävä sitä ja en haluis ikin palata siihen, koska vaik olin jotenki aivan todella onnellinen nii olin silti aik suurena kysymysmerkkinä. To speak the truth sä kinda rikoit mun sydämen, jos sais luvan olla sappy. Vaik niiku ymmärrän ihan täysin miks ja kaikkee nii silti. Ja koin itteni aika tyhmäks sen takia.
Mul on niin helvetin ikävä viime kesään.
Mietin kans toissakesää, mut en oikeestaa haluu palata sinne ku se ei tee muuta kuin sattuu. En ymmärrä miten mä olin niin sekasin mitä mä sillon olin.
Ja miks ihmeessä aloin nyt tätä tänne raapustaa what the . Mun piti vaan itkee sille et tää on vielki hauska ja sit ollaan silleen "roi is super nostalgic plz send help" mut million mä onnistuisin siinä mitä yritän. my life.

Oh, also, love you sweetie <3
Bubbaboo #2
Chapter 1: AHAHAHHAHAHAH.WTF EVEN IS THIS? ...BUT TBH, I LOVE IT! Omg. If you only knew how hard I tried not to laugh nor react to any of this but was totally fun. x'D I could imagine things happenning like crazy ..good job authornim. my time well spent.
bingsuheaven
#3
Chapter 1: This is actually pretty funny! The part with Supreme Boi made me laugh so hard XD
vRon0920
#4
Chapter 1: Thanks tho I laughed somehow and yes I've spent my wasted time by reading this ;)