Personal Message

Saya suka mereka sebuah cerita.ada begitu banyak cerita kat dalam otak saya.tak tahu nak buat yang mana satu.setakat ni,saya dah complete 3 fanfic.

Jika anda semua sudi nak membaca fanfic saya,silalah'TEKAN'link pada tajuk FANFIC di bawah ini untuk pergi terus ke FANFIC saya.


Ini adalah koleksi One Shot saya [yang dah pun complete]

01.Fanfic Pendek Pertama:Twinkle,Twinkle Little Star

eHifJlR.png

02.Fanfic Pendek:Mr.Popular and Mr.Unpopular

 

03.Fanfic Pendek:Narsis yang menyedihkan

 

 


Saya hendak rekomen FANFIC yang BEST kepada anda semua

Berminat? sila 'tekan' tajuk dibawah

Author:youngminbfminwoo 

Tajuk:I want you                 

wu5DM4N.png       

2sb1sm1.jpg

Tajuk:Miracle Love


Author:Jiajia_Marchlover

Fanfic yang dia tulis memang best dan lawak.ini adalah fanfic dia yang terbaru.macam biasa,sila tekan tajuk fanfic tu..

Tajuk:Teenager's Love

Kalau anda nak baca fanfic dia yang lain tu.amat dialu-alukan.sebab,fanfic yang lain tu jugak memang best dan lawak gila.

 

About Me

Saya suka mereka cerita lepas tengok drama,filem,anime atau manga [novelgrafik]

Tapi saya tak tahu macam mana nak siarkan cerita saya itu

Nasib baiklah ada ASIAN FANFIC ni

Akhirnya,dapatlah saya buat cerita yang saya dah reka sejak sekian lama tu

Saya hanya akan buat cerita dalam Bahasa Melayu saja

Harap anda semua suka dengan cerita yang saya reka ni