Malayfics (50 malayfics fanfics)

Please log in to enable more search filters and sort options
Promoted - Advertise

basic b!tch

In which Baekhyun is the basic b!tch with a ph level greater than seven and Chanyeol is the thirst king for his booty.

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
One Shots
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count

Show stories only
Show non-rated stories only

The Red Rose for N

By ROVIXAYEE_96 Updated
Tags  rose   malayfics   vixxone   hitomiyeon   izvixx 
Characters VIXX & IZ*ONE
With 1 chapters, 20 views, 821 words
Status Completed, Subscribers Only

"Kau nak apa lagi?" Dengan serta-merta Hitomi mengigil ketakutan. Dia takut nak bersuara. Dia berasa takut, matanya terkebil-kebil. Dah rasa nak lari je dari dunia daripada terus dipandang hina sebagai akibat mendekati Hakyeon a.k.a N (pelajar namja yang 'hot'). "Kau ni warga asing! Kau tau tak!!" Satu cacian dilemparkan sekali lagi. ***** "Hitomi! Bangun!!" jerit Sakura, teman sebiliknya. "TIDAK!!!" terus Hitomi menjerit dan terbangun. Dia bera

9 Bulan

By kimyoochi Updated
Tags  angst   malay   sliceoflife   exo   kai   malayfics 
Characters Kim Jongin & Park Shin Hye
With 5 chapters, 8 votes, 40 subscribers, 1780 views, 28 comments, 3499 words
Status Completed

Di saat, Shin Hye hanya perlu 9 bulan untuk berikan bayi mereka peluang untuk hidup ​ dan Jongin hanya ada 9 bulan untuk menjadi milik dia.

ONE DAY...

By KyuMiOk Updated
Tags  shinee   yuki   malayfics   ocxminho   bts   furukawa   ocxv   blackpink   miki   honoka 
Characters Lee Heeyoung (oc) , Choi Minho , Kim Taehyung , Yuki Furukawa and Miki Honoka.
With 6 chapters, 1 votes, 2 subscribers, 240 views, 1 comments, 8796 words
Status Comment Bonus

"Dapat kenal dengan mamat yang bernama Choi Minho, dah cukup bagi aq." Lee Heeyoung. "Ish, minah ni. Aq ke mana aje dia ada. Nyampah pulak. Nasib la bertembung gitu-gitu je. Annoyingnyer..." Choi Minho. "Heeyoung-ah, cubalah ko pandang aq. Jangan la asyik pandang kat mamat hati batu tu." Kim Taehyung.   Bagi Heeyoung, M

Masalah Kem Musim Panas

By ROVIXAYEE_96 Updated
Tags  malayfics 
Characters Gfriend, red velvet, vixx, got7, exo, twice, gugudan, bts, laboum, tvxq!, clc, super junior, girls’ generation, shinee, infinite
With 18 chapters, 70 views, 12016 words
Status Completed, Comment Bonus

Kem Musim Panas adalah aktiviti yang menggembirakan bagi semua orang. Tetapi, ada-ada saja yang berlaku sepanjang kem berlangsung. Apa yang berlaku? Bagaimanakah ini terjadi? Siapa yang terlibat? Seramai 100 orang pelajar

Jars of Rain 雨爱 [MALAY VERSION]

By Myungjiyounglo Updated
Tags  angst   drama   baekhyun   chanyeol   baekyeol   chanbaek   malayfics 
Characters Chanyeol, Baekhyun
With 3 subscribers, 260 views, 14438 words
Status Subscribers Only

雨爱 Jar of Rain   Hujan ... ia mewakili kesedihan dan air mata tetapi kepada Chanyeo

You Are My First !

By Myungjiyounglo Updated
Tags  hoya   myungsoo   romance   you   daehyun   malayfics 
Characters Lee Haewon(OC) , Kim Myungsoo , Lee Howon and Jung Daehyun
With 57 chapters, 7 votes, 273 subscribers, 13290 views, 122 comments, 106571 words
Status Completed, Subscribers Only

LINK : You Are My First (English Version)    

Please Don't Say Goodbye

By Myungjiyounglo Updated
Tags  angst   malay   sad   originalcharacter   tao   malayfics 
Characters Huang Zi Tao | Seo Haneul (oc)
With 3 chapters, 4 votes, 44 subscribers, 5 comments, 4380 words
Status Completed, Subscribers Only

Title : Please Don't Say Goodbye Author : helloimdee_ Genre : Angst, Sad, Lo

Battle of the kingka

By xxwaniexx Updated
Tags  comedy   malay   schoollife   exo   bap   malayfics 
With 15 chapters, 15 votes, 2480 views, 59 comments, 18601 words

Mengisahkan dua grup kingka yang tersangatlah popular bukan sahaja di dalam sekolah malah di luar sekolah juga. Nama mereka di sebut tidak kira pada bila-bila masa dan di mana-mana jua termasuklah di: gerai mamak hentian-hentian rehat perhentian bas tandas awam Memang makhluk asinglah bila ada orang mengaku tak kenal dengan manusia yang super hot ni. Walhal makhluk asing pun mengenali mereka. tetapi mereka ini sangat memusuhi antara satu sama

That's Not a Dream

By Daevil_1004 Updated
Tags  ljoe   malay   bap   daehyun   youngjae   malayfics 
With 10 chapters, 2 votes, 50 subscribers, 10 comments, 7874 words
Status Completed, Subscribers Only

Title: That's not a dream Character: jung daehyun, park min young, yoo youngjae, cho ara and other character. language: Malay sinopsis: Park Min Young menyukai Daehyun dalam diam. 3 tahun dia memendam perasaan terhadap lelaki itu. Dia terpaksa menyembunyikan perasaannya kerana dia tidak mahu diperli rakannya yang lain. Daehyun pula seorang yang sombong dan berlagak tapi otaknya pandai. Sikapnya itu membuatkan ramai pelajar tidak suka mendekatinya. Suatu hari min young

Remember Me? --- { hiatus until next year }

By linaniel Updated
Tags  comedy   romance   you   exom   shortstory   kris   malayfics 
Characters Kris Wu (EXO M),Yoo Mirae (You) and Minhyuk (BTOB)
With 4 chapters, 4 votes, 1160 views, 4 comments, 4899 words

Title : Remember Me? Author : Lina Jaejoong Length : Short story

WANTED : PRINCE FOR SALE

By armyseoul95 Updated
Tags  krystal   malay   kai   schoolife   chanyeol   malayfics   mijoo 
Characters Kai, Soojung , Chanyeol , Mijoo
With 2 chapters, 1 votes, 12 subscribers, 400 views, 1 comments, 1559 words
Status Subscribers Only

kacak ? kaya ? pandai ? athlete ? itu lah ciri-ciri yang ada pada Kai ..tetapi pada mata Soojung Kai hanyalah seorang lelaki yang dilahirkan untuk menyakitkan hatinya tak kira masa atau tempat..didepan member exo juga Kai sentaiasa mencari idea untuk mengenakan Soojung..sebab itu Soojung ataupun krystal sentiasa mencari idea bagaimana dia mahu membongkarkan sifat Kai yang sebenar dalam WANTED : PRINCE

My Malay Fanfics Recommendation

By LovelyPurple96 Updated
Tags  malay   malayfics   recommend 
Characters Malay Fanfics and You
With 75 chapters, 47 votes, 145 comments, 10827 words
Status Completed, Members Only, Subscribers Only

Tak tahu nak baca apa? Nak cari fanfics yang best?Seperti tajuk diatas,Inilah tempat yang sesuai.Sekarang ini memang ada banyak malay fanfics tapi susah nak cari yang betul-betul best dan menarik..tapi disini,saya telah mengumpulkan fanfics yang best,original dan menarik.(pendapat peribadi lah) Saya sendiri masih lagi mencari jadi Korang pun bolehlah beri cadangan korang.Saya tengok tak ada siapa yang buat benda malay recommendation macam ini,jadi saya buatlah..

Bloody Manuscript

By Redpearl Updated
Tags  malay   malayfics 
Characters Luhan ,Kai ,L.joe any other minor Character
With 3 chapters, 4 votes, 7 comments, 1600 words

Stage pertama anda adalah Sociopath ,            Stage kedua anda adalah Psychopath,   Dan seterusnya anda mendapati diri anda adalah seorang pembunuh bersiri, Rasa kepuasan membunuh membuatkan anda mengupah seorang novelis untuk menulis manuskrip tentang pengakuan pembunuhan anda. Mengupah? Atau lebih betul d