Comedycrack (3 comedycrack stories)

Promoted - Advertise

Orange

"I'll see you later Joohyun unnie" - Kang Seulgi

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
One Shots
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count

Show stories only
Show non-rated stories only

ūü§£Sf9 dan momo challenge ūü§£

By Madcity_127 Updated
Tags  malay   taeyang   chatroom   jaeyoon   youngbin   comedycrack   inseong   rowoon   chani   sf9   hwiyoung   zuho   dawoon 
Characters Sf9
With 9 chapters, 2 votes, 23 subscribers, 1260 views, 12 comments, 2113 words
Status Completed, Subscribers Only

Apasal ada yang mati selepas main momo challenge. Sebenarnya yang bodoh je ikut cakap momo tu. ???   Sebab game tu agak famous d kalangan rakyat malaysia. Apasal aku cakap macam tu, sebab orf malaysia ni kebanyakkan suka membawang dan kaki kecam.    Termasuk aku juga. Hahah..    Korang tahu kan momo challenge. Game ni tidak sesuai dengan orang yang tak dapat berfikir secara rasional.    Jadi, sekarang kita nak tengok macam mana m

YJ Army Drabbles

By shadowauthor91 Updated
Tags  yunjae   jealousy   fluffyromance   comedycrack 
Characters Jung Yunho, Kim Jaejoong, Shim Changmin, Park Yoochun, Kim Junsu
With 4 chapters, 6 votes, 167 subscribers, 1780 views, 8 comments, 3299 words
Status Members Only, Subscribers Only

What happen when DBSK'S legendary couple being separated for 6 years and then suddenly meet again in military service? Is it only a coincidence? Or maybe ROKA is really heavenly place for Yunjae's shipper? Let's find out behind their army life in here!