Peminat Misteri

Please Subscribe to read further chapters

Description

 

 

Ada peminat rahsia memang seronok,

tapi

adakah dengan kehadiran peminat rahsia itu membahagiakan?

 

 

Nama aku Luhan. Aku berusia 17 tahun dan hanyalah seorang pelajar biasa. Seumur hidup, tak terlintas langsung dalam fikiranku akan hadapi semua ni. Pada awalnya semua nampak indah. Tapi lama kelamaan aku kerap diganggu dengan bermacam macam gaya. Aku jadi semakin takut dibuatnya. Disitulah aku baru sedar yang dia serius nak jadikan aku sebagai sasarannya.

Foreword

Fanfic ketiga saya. Mohon maaf jika terdapat kesilapan penulisan, tatabahasa dan typo serta tidak memuaskan hati pembaca. Subscribe untuk full story. Selamat membaca =)

 

 


Poster by Kimchi02 from http://www.asianfanfics.com/story/view/845903/e---ight-graphics-open-malay-delighted

Trailer by NickyNick from http://www.asianfanfics.com/story/view/963501/love-me-right-trailer-shop-open-hiring-accept-request-d-malay-shop

 

 

Comments

You must be logged in to comment
ShyRedBeans
#1
Chapter 13: Omg xD plot twist betul ending dia. Good job author sebab buat cerita bertemakan stalker macam ni!
Chiko_Miari #2
Chapter 13: Wahhh!!luhan...siannya..author buatlah ff horror lgi!!..besttt!"
Yana_xoxo
#3
Omo saiko betul haha... dah kawin pon still suka kat luhan menyeramkan sungguh kesian luhan dibuatnya...
otakuromanticgirl
#4
cerita ni mmg best! Saya puji sgt2 kt awkla. Hehe
Saya takut skit nak baca criter genre seram...tapi sbb ada misteri baca jugaklah(sbb dlm diam saya pun suka misteri huax3)
Tapi, awk mmg bagi imagination saya spreading...dahlah jantung x brhenti brdegup baca
creepy + horror betul!
Tapi, best. Ending tu...mmg menakutkan btw all the best for you :)
PS: perasaan takut still tak hilang lagi dlm hati ni
sone_shawols #5
Chapter 13: btw, all of your story is jjang!!!
sone_shawols #6
Chapter 13: betulke dh habis???
rse mcm belum complete lgii....
apa jdi kat luhan? mcm mana dia bleh ltak surat dlm bilik, kls and pasal dlm tandas tu?
sambung la lgi author nimmm
baekki_kook #7
Chapter 13: Final chapter 2: cAMNE Soyou boleh kenal Luhan aehh??And..TAK SANGKA KAK IRENE ADALAH DALANG SEBENAR!!ingat D.O XD!!Scary scary...Btw,BEST!!Hope awak wat ff scary lagi ^^
rinKyung
#8
Chapter 13: Kesian luhan . omaigod
freakandheart #9
Chapter 13: It's creepy *gulp
hyeriiisso
#10
Chapter 13: Mmg officially completed ke author-nim? Sbb ending dia msih ada lg tertanya-tanya *~* apa trjd kt luhan dia blh kluar dr keta tu? Klau irene la si peminat rahsia so dia kah yg bkk pintu smpai terngagak time kat bilik luhan tu? Dia kah yg buat letrik cmtu?! Sbb dia hntr surat " ketakutan kau, kegilaan aku " trg2lah dia penyebabny kn? Ah pening xD n dia kah yg tulis I LOVE U kat jmban tu? Dsyt irene nih mmg peminat thp kritikal