Group Chat (EXO)

Please Subscribe to read further chapters

Description

Nak tahu apa yang member EXO bersembang kosong a.k.a bohong di group chat? Mari kita usha!!

Xiumin : Baoxiu

Luhan : XiaoLu7 

Kris : Dragowu00

Suho : $uhokim

Lay : UnicornLays

Baekhyun : Baebaek

Chen : Chenchen21

Chanyeol : PCYeol

D.O : Kyungchu 

Tao : Pandalover

Kai : Kimkai88

Sehun : MaknaeOS

Foreword

Jangan bash saya! Saya buat ff ni untuk hilangkan boring je. XD Dan terima kasih sekali lagi kepada cik xoxowolfxoxo lagi kerana sudi buat poster untuk saya! >_< 

Kim_JongMin
Apa dah jadi denga AFF aku? Wheres the colour? Aku tak jumpa! How to update this group chat?!

Comments (33)

You must be logged in to comment
mpreggoland
#1
Chapter 8: keje merapu je diorg ni XD
lyanaesyaz #2
Chapter 2: lawak gila siakk chat nii..sakit perut ketawa..tq authornim sbb buat saya ada mood nk ketawa : )
mpreggoland
#3
Chapter 7: adoi, tak larat nak gelak la ngan chat depa ni XD
lawak nak mampus! XD
Jiajia_Marchlover
#4
Chapter 7: dah agak dh yg lay pakai hp xiumin,sbb pakai bhsa mandarin. betul ckp lay,dia tak cantik tetapi handsome..hehe...rindu ar...dgn ff awk ni.lama sya tunggu..update klau ade masa...
BaeBacon__L #5
Chapter 5: Chen punya pick up line menyentuh jiwa dan hati betul.
Jiajia_Marchlover
#6
haha..lawak benor..
xoxowolfxoxo
#7
Chapter 5: Pergh! Pick up line, sweet pula.
[deactivated] #8
Chapter 5: Sweetnya pick up line tu. ChenMin feel
Mysteryblackpearl #9
Chapter 5: Wuu pickup line sweet pulak