Group Chat (EXO)

Please Subscribe to read further chapters

Description

Nak tahu apa yang member EXO bersembang kosong a.k.a bohong di group chat? Mari kita usha!!

Xiumin : Baoxiu

Luhan : XiaoLu7 

Kris : Dragowu00

Suho : $uhokim

Lay : UnicornLays

Baekhyun : Baebaek

Chen : Chenchen21

Chanyeol : PCYeol

D.O : Kyungchu 

Tao : Pandalover

Kai : Kimkai88

Sehun : MaknaeOS

Foreword

Jangan bash saya! Saya buat ff ni untuk hilangkan boring je. XD Dan terima kasih sekali lagi kepada cik xoxowolfxoxo lagi kerana sudi buat poster untuk saya! >_< 

Kim_JongMin
Apa dah jadi denga AFF aku? Wheres the colour? Aku tak jumpa! How to update this group chat?!

Comments (29)

You must be logged in to comment
BaeBacon__L #1
Chapter 5: Chen punya pick up line menyentuh jiwa dan hati betul.
Jiajia_Marchlover
#2
haha..lawak benor..
xoxowolfxoxo #3
Chapter 5: Pergh! Pick up line, sweet pula.
[deactivated] #4
Chapter 5: Sweetnya pick up line tu. ChenMin feel
Mysteryblackpearl #5
Chapter 5: Wuu pickup line sweet pulak
SufiSuga83 #6
Chapter 5: Wahhh..pickup line~ sweetnya..update lg..
Park_Rafa88 #7
Chapter 5: What the Chanyeol-ah? Macam tahu-tahu je saya tgh stalk dia >< . Hahaha semua makhluk dekat dunia ni tahu aib awak tu Lay episode tu kelako sangat terutamanya bila awak melatah >< . Dah lama tak gelak sebab OT12 and really miss them! T^T Tahniah sebab update dan ianya menarik ~ tak sabar nak baca chap yg sterusnya ~ keep fighting!
clevergirl
#8
Chapter 5: wah pick up line! chessy sgguh ah XD
I like~
Jiajia_Marchlover
#9
Chapter 4: adoi..memang betul tekaan chen,selera suho ialah lelaki...kekekeke