Authored (16 fanfics)

Latest
/
Newest
/
Views
/
Subscribers
/
Votes
/
Comments
/
Alphabetical
/
Chapter Count

Puaka

By RayhanAdni Updated
Tags  horror 
Characters Hyunmi (oc)
With 7 subscribers, 120 views, 145 words

    " Dekat atas , ada orang main guli ke?" - 17 tahun   "Jangan main suluh lampu!" - 18 tahun, sem 1   "Malam semalam, kau ternampak somethi

Histeria

By RayhanAdni Updated
Tags  contest   creepy   horror   malay   schoollife   hyunmi   jubilant 
Characters Hyunmi (OC)
With 5 chapters, 19 votes, 48 comments, 7006 words
Status Completed

  Bak kata WafiRosli dalam Tips Menjadi Penulis Seram , kita kena ada pengalaman kalau nak mengarang cerita ni. Ataupun baca dan lihat filem seram . Jadi, saya terlupa saya bekas pelajar asrama selama 5 tahun, jadi banyak benda 'aneh' yang berlaku di asrama puteri sekolah saya.

Pancung

By RayhanAdni Updated
Tags  malay   thriller   bts   jungkook   jackson   got7   horror00angst 
Characters bangtan boys, got7, superjunior dan etc
With 3 chapters, 4 votes, 11 comments, 4712 words

  Manusia duduk di bawah langit yang sama, Tetapi mempunyai rencana berbeza.  

Aku Sebatang Berus Gigi

By RayhanAdni Updated
Tags  comedy   malay   exo   jin   lay   bts 
Characters Jin (Bts) , geng BTS (Berus The Sabun) ,dan tuan-tuan gigi kami yang bernama Exo .
With 9 chapters, 19 votes, 62 comments, 11509 words

      "Nama penuh aku Seokjin. Orang panggil aku Jin. Korang boleh panggil aku Princess ataupun pinky Jin ataupun whatever everlah. Untuk pengetahuan semua, aku bukannya Jin yang bila korang gosok dekat lampu Aladdin tu,aku akan keluar. Sampai nenek kau kahwin lain pun,aku tak akan keluar. Kerana....aku ialah sebatang berus gigi.  

Bahasa Rojak Kris

By RayhanAdni Updated
Tags  malay   exo   kris 
Characters Kris dan para penduduk yang tidak faham bahasa rojaknya.
With 2 chapters, 19 votes, 26 comments, 3555 words
Status Completed

" Rojak - sejenis makanan yang bercampur-campur dan amat sedap ditelan.   Bahasa rojak - pahit untuk ditelan tapi ini bahasa yang digunakan kris untuk meneruskan hidup dan amat menyakitkan telinga untuk didengar.  

At the Bus Stop

By RayhanAdni Updated
Tags  kyuhyun   kyumin   oneshot   sungmin 
Characters my chubby min and my handsome kyu
With 1 chapters, 4 votes, 14 comments, 851 words
Status Completed

    "Sungmin is getting late on his first work day and there is  a taller man making fun of his height." WARNING : 'a short fic'

Got7's Group Chat

By RayhanAdni Updated
Tags  funny   english   got7   whatsapp   comedygot7 
Characters dorky got7 are here tbh
With 1 chapters, 2 votes, 6 comments, 833 words

             Mark Yi Eun Tuan : Can everybody just shat ap?   Wang : I am sorry but you're spell it wrong -_-  

Raya Pickup Line

By RayhanAdni Updated
Tags  infinite   kpop   malay   crack   got7 
Characters saya letak character main campur campur, aci tak ?
With 2 chapters, 9 votes, 1270 views, 22 comments, 1379 words

      "makcik, nak tahu tak kenapa saya bawak rendang ?"   "kenapa?"   "sebab s

Anda Tanya, Exo Jawab

By RayhanAdni Updated
Tags  comedy   malay   varietyshow   exo 
Characters doktor pakar bedah cinta exo
With 16 chapters, 24 votes, 113 comments, 18430 words

  Selamat datang ke kaunter pertanyaan ' Tanyalah Exo slash Anda Tanya, Exo Jawab slash Exo Talk Show. Ada masalah ? Ada soalan?Perlukan nasihat? Tanya ahli ahli EXO dan dapatkan jawapan dengan segera. Jika berminat, sila dail 013-xxx xxxx dan jangan tipah tertipu kerana kami tidak menggunakan perkhidmatan talian.

Buku Cerita Sehun 2

By RayhanAdni Updated
Tags  comedy   malay   oneshot   exo 
Characters Sehun dan abang-abangnya yang paling tidak boleh diharap.
With 6 subscribers, 320 views, 2 comments, 236 words

                                                                           ; Sebagai adik bongsu yang amat baik hati dan menurut perintah, Sehun terpaksa sekali lagi membaca buku cerita yang dibeli oleh Suho di pasar tani yang tiada penamat. Baginya, abang-abangnya mempunyai otak genius mengalahkan Einstein.      

Buku Cerita Sehun

By RayhanAdni Updated
Tags  comedy   malay   exo   sehun 
Characters Sehun Kris Suho Luhan Lay Xiumin
With 2 chapters, 18 votes, 61 comments, 1620 words
Status Completed

  " Mengisahkan tentang Sehun si budak hingusan yang ingin tahu tentang kesudahan buku cerita Arnab dan Kura-Kura . Baginya abang-abangnya adalah  kaunter pertanyaan yang terbaik. "

Teases In The Meeting

By RayhanAdni Updated
Tags  kyumin 
Characters Sungmin , Kyuhyun
With 1 chapters, 5 votes, 7 comments, 975 words
Status Completed

  " In which CEO Kyuhyun who was having a dead bored meeting with his clients , got teased by his wife's message , Lee Sungmin "   "Kyu~~~come home faster. I miss kyuuuu~ "                   

Diari Si Sehun

By RayhanAdni Updated
Tags  comedy   malay   oneshot   exo   sehun   humor   hunhan 
Characters Sehun , EXO
With 1 chapters, 18 votes, 20 comments, 3856 words
Status Completed

" Mengisahkan tentang seorang budak hingusan (yang hingusnya masih perlu dilap oleh abang-abangnya) yang masih tak tahu erti hidup menyimpan diari. Diari yang penuh makna dan isi kandungan yang tidak dijangka. Acewah.   Suho yang menggemari Susu Drinkho menjumpai Diari Seh

Cure for Stress

By RayhanAdni Updated
Tags  eunhyuk   hyukmin   kyuhyun   kyumin   sungmin   drabble   kyuminfluff 
Characters (KID) Sungmin (ADULT) Kyuhyun Eunhyuk
With 1 chapters, 4 votes, 15 comments, 1644 words
Status Completed

In which Cho Kyuhyun take a rest at a Seoul Park to release his stress and tension.   He did not able to rest a bit because of one thing.   A kid.

WE ARE ONE! WE ARE EKZOS!

By RayhanAdni Updated
Tags  comedy   drama   malay   exo   smentertainment   hunhan 
Characters EXO members , SM Entertainment
With 3 chapters, 13 votes, 36 comments, 3781 words
Status Completed

SM ENTERTAINMENT mencari bini baru , eh eh bakat baru untuk dijadikan Boys band. Adik beradik yang amatlah over ini pun ambik inisiatif nak join. Diorang pergi ujibakat. Segalanya bermula kalau anda baca. Mohon baca. Hahahaaha -.-  

Of KyuMin Drabbles [EDITING]

By RayhanAdni Updated
Tags  fluff   kyuhyun   kyumin   sungmin 
Characters (KIDS) Kyuhyun Sungmin
With 1 chapters, 6 votes, 4350 views, 30 comments, 708 words
Status Completed

  " the drabbles of Kyumin. "  i'm sorry i am really bad at this big box description.   :Warning : Chibi version